(video) Alexandr Slusari: Un joc regizat de PSRM, Șor și PAS. Ultimii ne-au spus astăzi că nu-și votează propriul Guvern

Deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, susține că lipsa de cvorum din Parlament pentru acordarea votului de încredere pentru Guvernul Grosu a fost un show bine regizat de PSRM, Șor și PAS. Mai mult, PAS i-ar fi spus Platfomei DA că nu va vota pentru Guvernul Grosu.

Foto: UNIMEDIA

„Este un joc pentru a satisface propriile scopuri meschine politice din toate trei părți, din punctul nostru de vedere. Ce urmează? Urmează ca circul să fie continuat în CC de PSRM, ei știu că acolo nu prea sunt șanse, dar ei vor încerca împreună cu Șor. Aceasta va dura încă vreo lună. Pe acest fundal, alegerile anticipate nu vor fi anunțate imediat. E imposibil de mers acum în campanie până nu se fac 2 luni de vaccinare, dar ca să ascundă acest lucru, va fi show cu majoritatea parlamentară și Președinția. Dacă nu le ajunge la cap că avem nevoie de un Guvern anticriză real, următoarele luni vor fi mai mult decât critice pentru R. Moldova”, a declarat Alexandr Slusari în cadrul briefingului de presă.

De asemenea, Slusari declară că înainte de şedinţa Parlamentului, PAS a declarat că nu va vota Guvernul Grosu. 



Pub