Pavel Filip, după încercarea eșuată de învestire a Guvernului Grosu: „A fost un un spectacol absurd, cinic și ipocrit”

Liderul PD, Pavel Filip, a declarat că astăzi în plenul Parlamentului a avut loc un „spectacol absurd, cinic și ipocrit” a căror consecințe vor fi decesul a zeci de oameni din cauza Covid-19 și că „țara are nevoie de un Guvern, bun sau rău deja nu mai contează, doar că această șansă a fost ratată astăzi.”

Foto: UNIMEDIA

„Am ajuns în punctul culminant al spectacolului la care suntem ostatici, un spectacol absurd, cinic și ipocrit, dar pe care trebuie să-l vedem până la capăt. Am fost în fața unei alegeri, între ceva rău și foarte rău. Foarte rău este ceea ce s-a întâmplat în țară și ce riscă să se întâmple în continuare. Este foarte rău că ne mor oamenii, că avem un Guvern în demisie și șchiop, un Parlament cu o alianță care i-a decizii și votează legi periculoase. În timp ce țara arde, unii se joacă timp de trei luni de-a ba vrem votul, ba nu vrem votul. Se creează impresia că PAS și Președinția au făcut tot posibilul pentru ca țara să rămână în haos. Scopul lor e unul, vor să mai adune vreo zece deputați. Ne vor costa scump aceste zece mandate. Țara are nevoie de un Guvern, bun sau rău deja nu mai contează. Astăzi a fost ratată această șansă” , a declarat președintele PDM, Pavel Filip.”

Amintim că deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, a declarat că lipsa de cvorum din Parlament a fost un show bine regizat de PSRM, Șor și PAS.


Pub