O asistentă medicală de la Spitalul Republican a decedat din cauza Covid-19: „A activat în cadrul instituției peste 40 de ani”

Un alt medic din țară a decedat din cauza Covid-19. Este vorba despre o asistentă medicală de la IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” aceasta s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Botnari Lilia, avea 66 de ani, și a fost asistentă medicală de operație, secția Bloc Operator, mai bine de 40 de ani în cadrul instituției.

Foto: Facebook/imps.scr

Cu regret anunțăm decesul colegei noastre, BOTNARI LILIA AVRAM. Doamna Lilia a suportat COVID – 19, însă a decedat în urma complicațiilor provocate de virus. Botnari Lilia avea 66 de ani. A fost asistentă medicală de operație ( secția Bloc Operator) și s-a dedicat trup și suflet profesiei, activând în cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” timp de peste 40 de ani.

A fost o doamnă modestă, sinceră, disciplinată, profesionistă în tot ce face. Colectivul nostru a pierdut un prieten adevărat, o colegă excepțională, care întotdeauna știa să-ți aline sufletul cu o vorbă blândă și să te încurajeze”, se arată într-o postare publicată pe Facebook.

 



Pub