08:41:51 18.04.2024
Stiri

Azi a pierdut președinta, candidatul, Parlamentul, Curtea Constituțională: „De facto, am pierdut toți dreptul la o speranță legitimă că politicul are capacitatea de a coborî de pe baricade”

Actualitate 25.03.2021 16:38 Vizualizări7973 Autor: Ziarul National
Azi a pierdut președinta, candidatul, Parlamentul, Curtea Constituțională: „De facto, am pierdut toți dreptul la o speranță legitimă că politicul are capacitatea de a coborî de pe baricade”


Oricine crede că astăzi a câștigat după „spectacolul jalnic” din Parlament, de fapt „a pierdut lamentabil”, susține Pavel Postică de la Asociația „Promo-LEX”.

Într-o postare pe Facebook, expertul speră să rămâne dezamăgiți cei care cred că „o criză politică suprapusă peste o criză socială și de sănătate publică îi vor aduce scor electoral”.

CITIȚI și Nicolae Negru, după EȘECUL învestirii Guvernului Grosu: „Alianța tricefală reia tactica pământului pârjolit. E puțin probabil că CC le va da dreptate socialiștilor”

„Azi a pierdut președinta care a nominalizat un candidat afiliat politic partidului din care a făcut ea anterior parte.

Astăzi a pierdut candidatul care nu a reușit să obțină suport pentru un guvern funcțional.

Astăzi a pierdut instituția Parlamentului care nu și-a jucat ultima carte politică și timp de 90 zile nu a reușit să învestească un guvern.

Astăzi a pierdut Curtea Constituționala care în ultimile trei luni s-a aventurat în interpretarea extinsivă (a se citi oferirea consultanței politice actorilor politici) și nejustificată a Constituției, devenind victima propriului orgoliu, că vezi Doamne deciziile lor nu pot fi contestate...

Dar, de facto, astăzi am pierdut noi toți împreună și fiecare în parte, am pierdut dreptul la o speranță legitimă că politicul are capacitatea de a coborî de pe baricade. Că politicienii pot pune interesul comun peste interesul propriu...”, a comentat Pavel Postică.

CITIȚI și DECLARAȚIE: „Anul 2021 este compromis. Problema este agravată de situația epidemiologică ce riscă să se agraveze și mai mult din cauza crizei politice prelungite”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md