/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ No comment: Cum a eșuat candidatura lui Grosu, până la examinarea programului de guvernare

missing
25 martie 2021, ora 20:00

Deși se aștepta să fie o ședință decisivă, cu un vot pro sau contro pentru candidatul desemnat la funcția de premier, lucrurile au luat o altă întorsătură. Tentativa de votare a Guvernului Grosu a eșuat, fără ca să înceapă examinarea programului guvernamental. Socialiștii și deputații din platforma Parlamentară „Pentru Moldova” au boicotat votul, părăsind ședința Legislativului. După ce au revenit în plen, majoritatea parlamentară, formată din 53 de deputați, și-a reiterat suportul pentru candidatul la funcția de prim-ministru, Vladimir Golovatiuc, și și-au anunțat dezacordul față de dizolvarea Parlamentului. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram