Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG


În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre cea mai numeroasă fracțiune din actualul Parlament, cea a deputaților cu probleme de integritate. Aflați de ce unii dintre ei au fost cercetați în dosare penale,  de ce au fost lipsiți de imunitate politică și cine riscă să-și piardă o parte din avere, dar și mandatul. Tot mâine citiți și ce cred ceilalți deputați despre colegii lor ce au probleme de integritate. 

La rubrica „Exclusiv” găsiți un interviu cu regizoarea basarabeană Olga Lucovnicova, câștigătoarea premiului „Ursul de Aur”la Festivalul de Film de la Berlin. În scurtmetraj, regizoarea și-a spus propria poveste de victimă a unei agresiuni sexuale. 

Din paginile „Reporter Special” aflați care sunt cele mai des întâlnite mituri legate de vaccinarea anti-Covid, dar și cum acestea au fost demontate de către Ninel Revenco, președinta Comitetului Național de Experți în Imunizare. 

Tot mâine citiți despre inițiativa deputaților de la „Pentru Moldova” de instituire a farmaciilor ambulante. Aflați ce interese ar sta în spatele acestor acțiuni. 

Tot în ziarul de mâine citiți despre cum rezistă, pe timp de pandemie, o afacere deschisă de un cuplu de moldoveni în SUA. 

Actual: Candidatul desemnat și echipa sa

Anchete: Fracțiunea deputaților cu probleme de integritate

Justiție selectivă: Dosarul mitei pentru cinci judecătoare: medicul și asistentul judiciar, singurii vinovați

Reporter Special: Vaccinarea anti-COVID. Demontarea miturilor

De Gardă: Farmaciile mobile – anulate de Curtea Constituțională, readuse la viață de o lege promovată de deputații lui Șor

Sănătate: Licitație cu iz de dedicație pentru livrarea vaccinului anti-Covid

Exclusiv: „Filmul meu nu a fost o răzbunare, ci o necesitate de a înțelege procese complexe din familie”

Între Est și Vest: „Floarea de cireș” – afacerea care oferă un loc de muncă celor cărora li s-au închis ușile

Realitatea: Clinica Juridică a ZdG: Tulburarea liniștii – de la gălăgia în bloc la focurile de artificii lansate pe timp de noapte. Ce spune legea?

Diaspora: Cum rezistă, pe timp de pandemie, o afacere deschisă de un cuplu de moldoveni în SUA

Viața Redacției: Omorâți de COVID

EDITORIAL

Aneta Grosu: Procurorii și peștele stricat

Alina Radu: Vaccin de la torționar? Studii de caz

Petru Grozavu: În căutarea unui parlament curat