image
Sursa foto: Getty Images

As anunță suma foarte mică pe care Ronaldo poate pleca de la Juventus: "Dorința lui e clară!"

Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lui Juventus, poate pleca de le campioana din Serie A pentru o sumă derizorie, însă justificată, la finalul acestui sezon.

După eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a fost criticat pentru prestația din duelul retur cu Porto (n.r - scor 3-2 pentru Juventus, 4-4 la general) de presa din Italia, dar și de mai mulți experți.

Fabio Paratici, directorul sportiv al italienilor, a anunțat recent că Juventus nu are de gând să renunțe la Cristiano Ronaldo, care mai are contract până în 2022, însă publicația spaniolă As scrie că totul va depinde de planurile fotbalistului portughez.

"Bianconerii au nevoie de o mică revoluție în atac și la mijloc, dar și de un antrenor mai experimentat decât Pirlo. Pentru aceste investiții foarte importante, plecarea lui Cristiano Ronaldo ar fi un mare ajutor", scrie sursa citată.

În plus, planul lui Ronaldo ar fi clar: "Dorința lui e să revină la Real Madrid cât mai curând posibil. Nu a negat niciodată aceste zvonuri și va trece peste obstacolele financiare pentru a-și îndeplini dorința. Până la acest moment, Juve nu a primit oferte pentru portughez".

Dacă situația este liniștită pentru moment, spaniolii se așteaptă ca ofertele pentru Ronaldo să vină în vară, când Juventus ar fi dispusă să îl cedeze pe jucător pentru doar 25 de milioane de euro. O sumă care pare foarte mică pentru un fotbalist de talia acestuia, dar justificată în contextul vârstei și a cheltuielilor italienilor.

"Dacă ofertele nu vor veni, torinezii vor fi bucuroși să-l aibă pe Ronaldo în ultimul an de contract. Destinul fostului jucător de la Madrid depinde doar de el", a mai notat As.

Zidane, de obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă din urmă cu aproximativ o săptămână.

"Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm.

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el", a spus Zidane.

"Zidane lansează bomba Cristiano", a titrat Marca, după declarația lui Zidane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: