image
Sursa foto: Getty Images

Echipa lui Holyfield a ieşit la atac după ce "cererile echipei lui Tyson au devenit de nesuportat"

Chiar dacă vorbim de oamenii care mai degrabă au statutul de bunici decât de sportivi, este vorba despre două nume imense care încă se menţin în formă.

Ultimele veşti date de echipa lui Evander Holyfield arată că meciul nu se va desfăşura prea curând din "cauza pretenţiilor celor din echipa lui Mike Tyson".

Cei de la boxingscene.com scriu că oamenii lui Mike Tyson "au avut cereri de nesuportat şi au refuzat garanţia de 25 de milioane de dolari oferită de echipa lui Holyfield".

Totul părea pus la punct pentru ca încheierea "Trilogiei" să se desfăşoare în ultimul weekend din luna mai, pe Hard Rock Stadium din Miami.

Niciuna dintre părţi nu a anunţat anularea evenimentului, dar asta se înţelege. "Am crezut că este o afacere încheiată, dar s-a terminat rapid pentru că oamenii lui Tyson au refuzat toate ofertele", a declarat Kris Lawrence, managerul lui Evander Holyfield. "Am negociat cu bună credinţă tot timpul, dar se pare că ne-am pierdut timpul", a adăugat Lawrence.

Evander Holyfield (58 de ani), l-a deposedat de centură pe Mike Tyson (54 de ani) în 1996. Iar la meciul revanşă, un an mai târziu, "Iron" Mike a fost descalificat în repriza a treia după ce a muşcat o bucată din urechea adversarului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: