Procurorii cer astăzi mandate de arestare pentru arhitectul-șef al Primăriei Ghidighici și cele trei persoane, reținute de CNA

Arhitectul-şef al Primăriei comunei Ghidighici şi alte trei persoane, reţinute acum două zile de ofiţerii CNA, urmează să compară astăzi în faţa instanţei. Procurorii anticorupţie vor cere mandate de arestare pe numele acestora.

Foto: UNIMEDIA

Arhitectul-șef al Primăriei Ghidighici și trei benificiari ai schemei de corupție cu terenuri, au fost reținuți la data de 22 martie, pentru 72 de ore. Aceștia sunt bănuiți de fapte de corupție, cercetate în 38 cauze penale.

În dimineața zilei de luni, 22 martie, CNA a efectuat percheziții în cadrul primăriei Ghidighici, ofițerii au ridicat peste 300 de mii de la unii bănuiți, urmând să fie examinată proveniența acestor bani și dacă sunt rezultatul acțiunilor ilegale ce li se impută bănuiților.

Totodată, au fost ridicate contracte de vânzare-cumpărare a loturilor, decizii și acorduri de prelungire a unor contracte de arendă, precum și alte acte relevante cauzei. 


Pub