5 Motive să aplici la joburile Crunchyroll

FII SĂNĂTOS

Avem un plan de asigurare medicală privată pentru toți colegii care include, asigurare de sănătate, servicii de stomatologie și oftalmologie. Toți au posibilitatea de a extinde asigurarea medicală pentru membrii familiei la un preț redus. Crunchyroll, de asemenea, organizează un control medical obligatoriu odată la doi ani pentru toți angajații, complet acoperit de companie.

Foto:

TIMP PENTRU TINE

Toți au dreptul la un echilibru între muncă și viață. Dacă ai nevoie de cîteva zile libere sau de un concediu de două-trei săptămâni - Crunchyroll te încurajează să faci acest lucru. 

Ai 28 de zile calendaristice de concediu anual plătit, zile libere cu ocazia sărbătorilor naționale și chiar câteva în plus! În zilele în care nu te simți în toată puterea, fie din punct de vedere fizic sau morale, îți oferim 3 zile în plus pentru a-ți aduna forțele.

AVANSEAZĂ

Oferim cursuri de dezvoltare profesională și abonamente exclusive la resurse academice și tehnice, platforme de învățare digitală și cursuri de engleză.

REÎNCARCĂ-TE

Participă în evenimentele săptămânale organizate pentru echipă și bucură-te de timpul petrecut împreună. 


GĂSEȘTE ECHILIBRUL

Membrii echipei pot profita de cursurile de yoga și wellness online, precum și de consiliere prin programul de asistență.

MUNCEȘTE INTENS, PRIVEȘTE INTENS

Ai acces gratuit la toate platformele noastre: Crunchyroll, VRV și librăria digitală Warner Brothers!

APASĂ PE PLAY

Facem munca de acasă să fie vibrantă, cu o mulțime de evenimente interne și externe: jocuri sociale, difuzări de anime, team-building-uri și alte celebrări regulate în oficiu. Toate au loc online pentru a respecta normele pandemice. 

LISTA CONTINUĂ

Te încurajăm să ne ajuți să construim o echipă puternică. Pentru noi candidații potriviți sunt oameni pasionați și dedicați în ceea ce fac, cu dragoste față de învățare, persistență și multă omenie. Ne dorim ca echipa noastră să găsească mereu motive să zâmbească, de aia și umorul e binevenit. Trimite-ne CV-ul cât de curând posibil și vom planifica o discuție.

POZIȚIILE DESCHISE LA MOMENT:





Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii prin conținutul pe care ei îl adoră. Cunoscut ca un serviciu de streaming de top care oferă conținut AVOD și SVOD, Crunchyroll, de asemenea, oferă experiențe pentru a aprofunda implicarea fanilor și a comunității prin social media, evenimente, jocuri, produse pentru consumatori, distribuție de content, creare de content și publicare de manga.

Desemnată „Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen).



// console.log('no ads situation')