Important pentru moldovenii din Rusia: Data limită când își pot perfecta permisele de ședere expirate

Ambasada Republicii Moldova în Rusia anunță că moldovenii care dețin acte de ședere temporară sau permanentă pot să-și perfecteze actele expirate până pe 15 iunie curent. Un decret în acest sens a fost semnat de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. 

Foto: www.antena3.ro
„Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință despre faptul că în conformitate cu prevederile Decretului Președintelui Federației Ruse nr. 791 din 15 decembrie 2020, cetățenii străini, posesori ai actelor de ședere temporară sau permanentă pe teritoriul Federației Ruse, care au expirat în timpul perioadei de pandemie Covid-19 (16.03.20 - curent), urmează să-și perfecteze acte noi de ședere în Rusia, în locul celor cu valabilitatea expirată, până la data de 15 iunie 2021.
În acest context, Secția consulară, recomandă cetățenilor Republicii Moldova să se conformeze prevederilor Decretului menționat, în scopul evitării sancțiunilor la care vor fi supuși, în cazul depistării lor cu acte expirate”, anunță Ambasada R. Moldova în Federația Rusă.


Pub