10:29:47 16.04.2024
Stiri

Artiștii din R. Moldova deplâng moartea basistului răspus de COVID-19 la vârsta de doar 33 de ani: „Un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente...”

Actualitate 24.03.2021 13:12 Vizualizări4490 Autor: Ziarul National
Artiștii din R. Moldova deplâng moartea basistului răspus de COVID-19 la vârsta de doar 33 de ani: „Un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente...”


Basistul, vocalistul, compozitorul și aranjorul Dorin Ieșeanu a decedat astăzi la vârsta de 33 de ani, fiind răpus de COVID-19.

Anunțul a fost făcut de mai mulți artiști din R. Moldova care lasă pe pagina sa de Facebook mesaje sfâșietoare.

„Dimineața de azi a început cu un apel de la dl doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte... La vârsta de doar 33 de ani, a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieșeanu - un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit... La concertul nostru din 14 februarie „Iubirea va salva lumea”, am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume... Drum lin spre stele suflet minunat! Sincere condoleanțe familiei...”, a scris interpretul Costi Burlacu pe Facebook.

„Dorin Ieșeanu, eu nu cred!!! Nu pot!!!! Prea devreme... mult prea devreme ai plecat de lângă noi! Îmi plânge sufletul, nu mă pot liniști...”, a scris și Felicita Dunaf.

Dorin Ieșeanu era căsătorit și avea un băiețel.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md