11:13:22 29.03.2024
Stiri

Chișinău: Bărbat deposedat de actele de identitate și ȘANTAJAT să dea bani de către un administrator al unei companii de taxi și un taximetrist

Actualitate 24.03.2021 13:37 Vizualizări1102 Autor: Ziarul National
Chișinău: Bărbat deposedat de actele de identitate și ȘANTAJAT să dea bani de către un administrator al unei companii de taxi și un taximetrist


L-au deposedat de actele de identitate și îl amenințau cu moartea dacă nu le dă 300 de euro, după ce a decis să plece de la firma de taxi la care muncea.

Oamenii legii anunță că au reținut doi bărbați cu vârste de 39 și, respectiv, 50 de ani, suspectați că au inventat o datorie și amenințau victima, un bărbat de 36 de ani, cu răfuială fizică.

Unul dintre bănuiți este administrator al unei companii de taxi din municipiul Chișinău, iar altul activează în calitate de taximetrist, acesta fiind condamnat anterior pentru mai multe infracțiuni.

Bărbatul de 36 de ani a sesizat polițiștii la începutul lunii martie curent despre calvarul prin care trece. Victima le-a spus oamenilor legii că suspecții ar fi inventat un motiv de datorie la rezilierea contractului de muncă pentru deteriorarea unuia dintre automobilele companiei.

Suspecții se duceau acasă la victimă la diferite ore și, prin amenințări cu moartea și răfuială fizică asupra familiei, cereau suma de 300 de euro.

Marți, pe 23 martie, unul dintre suspecți a fost reținut în flagrant delict după ce a primit suma pretinsă. În urma percheziției corporale, banii au fost găsiți la el. La scurt timp a fost reținut și cel de-al doilea suspect.

Dacă vor fi găsiți vinovați, inșii riscă închisoare de la 5 la 7 ani și amenzi de până la 67 500 de lei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md