(video) Cum îi apreciezi noul look? Hurtan Automóviles îţi propune o Mazda MX-5 personalizată în stil retro

Compania spaniolă Hurtan Automóviles din Granada a fost fondată în 1992 de Juan Hurtado González pentru a produce mașini cu design retro. La început, gama sa era formată doar din roadster-urile Hurtan T2, iar în 2004 a început istoria primei generații a seriei Albaycín.

După aceea a început să producă decapotabile Author pe bază de Chrysler PT Cruiser și furgonete Route 44 pe bază de FIAT Ducato. Ulterior li s-a alăturat un Hurtan Vintage bazat pe SUV-ul Jeep Wrangler.

Acum însă, în 2021, compania care încă există, a decis să revină la rădăcinile sale și a reînviat roadsterul prin noul Hurtan Grand Albaycín. La bază are actuala generaţie Mazda MX-5, atât în caroserie cu acoperiş moale, cât şi în versiunea targa RF cu hard-top, iar această alegere îi va permite să nu aibă probleme în vânzările europene pentru că modelul Mazda e complet omologat aici.

https://www.youtube.com/watch?v=Pl0WNGCdg3I

La fel ca Mazda originală, noul Hurtan Grand Albaycín se oferă cu două motoare pe benzină la alegere, cu un volum de 1.5 (132 CP) și 2.0 litri (184 CP). Tracţiunea este pe puntea din spate, iar cutiile de viteze manuale sau automate în şase trepte.

Sunt şi două opțiuni de finisare exterioară: Heritage (maşina verde) – cu un design clasic al caroseriei și Bespoke (maşina albastră) – cu accente mai sportive. Automobilele vor fi personalizate cu o nouă caroserie uimitoare în două tonuri, finisaje elegante din lemn, tapițerie din piele perforată și alte accesorii potrivite, jante de 17 inci, etc.

În primul an de vânzări vor fi făcute doar 30 de exemplare dintr-o ediţie specială de start. Acestea vor purta plăcuţe speciale cu numere de ordine.

Poţi vedea mai multe detalii, dar şi lista de preţuri, în documentul ataşat:

[embeddoc url=”https://autoblog.md/media/2021/03/HURTAN-GRAND-ALBAYCIN-2021-EN.pdf”]

Cmentariile sunt închise