/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

UPDATE: Celebrul scriitor Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19 și a fost externat din Spitalul Republican

missing
24 martie 2021, ora 19:01

Update: Scriitorul Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19 și a fost externat din Spitalul Republican. Cu un astfel de anunț au venit reprezentanții instituției medicale, după ce anterior purtătoarea de cuvânt a spitalului a spus că scriitorul încă rămâne internat. 

Știrea inițială: Scriitorul Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19, însă rămâne internat la Spitalul Republican. Informația a fost confirmată pentru tv8 de către Marina Zibliuc, purtătoarea de cuvânt a instituției.

„Spiridon Vangheli are testul negativ la Covid-19, însă rămâne internat în spitalul Republican pentru recuperare. Testul a fost efectuat acum o săptămână”, a declarat Marina Zibiliuc, fără a oferi alte detalii.

Amintim că, celebrul scriitor pentru copii Spiridon Vangheli, cunoscut ca tatăl personajului Guguță, a fost internat în stare gravă la spital la 28 februarie, după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

Spiridon Vangheli s-a născut pe 14 iunie 1932 în satul Grinăuţi, judeţul Bălţi, astăzi raionul Râşcani. Cărţile sale despre Guguţă au făcut înconjurul lumii, fiind traduse în zeci de limbi şi editate în 70 de ţări. Scriitorul a fost distins cu mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram