/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz tragic în Capitală. Un vârstnic de 82 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

missing
24 martie 2021, ora 19:53

Un vârstnic, de 82 de ani, s-a stins din viață, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit, de pe bulevardul Moscova, din sectorul Rîșcani, al Capitalei. Tragedia s-a produs pe 24 martie curent. 

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 15:56. O persoană a anunțat că bărbatul a căzut în scara blocului. Odată ajunși la fața locului, medicii au depus tot efortul pentru a-i salva viața, dar în urma traumelor cu care s-a ales, bărbatul a decedat.

Vârstnicul locuia în blocul dat împreună cu familia, iar la acel moment acasă se afla doar soția. Bărbatul a lăsat în ușa locuinței un bilețel cu numărul de telefon al fiicei. Fiica a spus că bărbatul nu suferea de careva boli, era doar de vârstă înaintată.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram