image
Sursa foto: Getty Images

Reacția lui Zlatan Ibrahimovic după un nou record la 39 de ani

Zlatan Ibrahimovic a reușit un voiaj perfect la Florența - a marcat din nou pentru Milan și a jucat tot meciul în victoria cu 3-2 a rossonerilor pe Artemio Franchi.

La 39 de ani și 169 de zile, el a devenit cel mai în vârstă jucător care înscrie 15 goluri într-un sezon din Serie A.

”Eu nu vorbesc niciodată despre ce vârstă am, eu cred că întineresc odată cu trecerea anilor!

Iar Paolo Maldini pune mereu presiune pe mine ca să-mi prelungească contractul, trebuie să dovedesc mereu că merit!”, a glumit Ibrahimovic.

Iar suedezul nu vrea să se oprească aici și a dezvăluit cât de mult și-a dorit să câștige partida cu Fiorentina.

”Trebuia să ne revenim după eliminarea din Europa League, acum obiectivul rămâne titlul de campioană, iar azi am arătat atitudine.

Am fost conduși cu 2-1, dar am demonstrat caracter și mentalitate de învingători, așa trebuie să facem și în continuare.

Eu vreau să ajut mereu echipa, azi am jucat 90 de minute chiar dacă nu sunt la capacitate maximă. Acum vine o pauză, dar nu și pentru mine”, a glumit Zlatan, care se va prezenta la naționala Suediei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial.

”Este dorința mea să continui să joc și să fiu fericit pe teren, iar a juca pentru echipa națională este o mare onoare. Am vorbit cu selecționerul Andersson, a fost și aici la Milanello și apoi a venit convocarea”, a explicat Ibrahimovic revenirea la reprezentativa scandinavilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: