image
Sursa foto: Pavel Filip // Facebook

Pavel Filip, după discuțiile cu premierul desemnat: „Orice guvern e mai bun decât niciun guvern”

Liderul democraților anunță că astăzi a discutat cu Igor Grosu despre necesitatea unui guvern funcțional, menționând că Republica Moldova are nevoie urgentă de acțiuni și decizii ferme.

Am avut astăzi discuții cu premierul desemnat. L-am întrebat desigur în primul rând dacă vrea să fie votat, dacă își ia în serios noul rol și dacă înțelege, la fel ca PDM, necesitatea unui guvern funcțional, care să scoată țara din criză. I-am spus că vedem ca priorități: gestionarea pandemiei și vaccinarea, grija față de oameni, deblocarea asistenței externe și pregătirea de anticipate. Nu avem timp de pierdut cu noi jocuri politice, avem nevoie urgentă de acțiuni și decizii ferme”, menționează Filip.

Acesta susține că Igor Grosu mizează pe voturile PDM.

Premierul desemnat ne-a asigurat că își propune drept priorități imediate gestionarea crizei pandemice, deblocarea asistenței financiare externe și curățarea instituțiilor statului, ceea ce corespunde cu prioritățile enunțate anterior de PDM. Noi rămânem consecvenți și în continuare: țara are nevoie de guvern. Orice guvern e mai bun decât niciun guvern (așa cum e acum)”, punctează Pavel Filip.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: