/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a vaccinat împotriva Covid-19

missing
23 martie 2021, ora 22:10

Preşedintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, a fost vaccinat marţi seara, în privat, împotriva COVID-19, a anunţat purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, fără a preciza vaccinul administrat, relatează AFP.

„Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Se simte bine. Mâine va avea o zi de lucru completă”, a declarat Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă Ria-Novosti.

Președintele anunțase luni despre intenția de a se vaccina. Administrația nu a precizat ce preparat a ales să-și administreze Putin, însă s-a subliniat că e vorba de unul din cele trei vaccinuri rusești autorizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram