Mariana Durleșteanu, despre retragerea sa: „Decizia îmi aparține mie personal și declarația de retragere a fost scrisă de mine”

Mariana Durleșteanu, candidata PSRM înaintată anterior la funcția de prim-ministru, spune că decizia de a-și retrage candidatura de la funcția de premier și mesajul de pe Facebook cu această ocazie au fost luate și scrise personal de ea, fără a fi făcută presiune asupra acesteia, așa cum au invocat ieri, 22 martie, deputații socialiști, în argumentarea sesizării la Curtea Constituțională. 

Foto: libertv.md

„În contextul mesajului meu plasat pe FB din 16 martie 2021, țin să menționez că decizia îmi aparține mie personal și declarația de retragere a fost scrisă de mine cu ceva timp înainte.

Rog să nu mai faceți filme de groază privind presiunile asupra mea. Singura presiune a fost existența acestui „mariaj și fățărnicie” PSRM-Sor-Candu-Filip și alții cu care nu am fost de acord.

Mesajele inconsecvente din partea politicienilor m-au împins la aceasta decizie, însă cum am mai zis, voi continua sa rămân in viața publica pentru a duce schimbarea până la capăt.

Consider că decizia mea a fost în beneficiul cetățenilor și depășirii crizei politice”, a scris Mariana Durleșteanu într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook.


Amintim că ieri deputatul socialist Vasile Bolea a declarat în cadrul ședinței CC, că Președinția trebuia să verifice dacă mesajul Marianei Durleșteanu, postat pe Facebook la data de 16 martie, prin care a anunțat că își retrage candidatura de la funcția de premier, este veridic și dacă Durleșteanu, candidata PSRM la funcția de premier, a postat mesajul din propria inițiativă.


Pub