(video) Au furat bunuri în valoare de două milioane lei. Momentul în care suspecții sunt puși la pământ de polițiști

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 25 şi 55 de ani, originari din capitală au fost reținuți de oamenii legii în apropierea satului Grătiești după ce ar fi jefuit cel puțin zece locuințe din municipiul Chișinău. Valoarea bunurilor furate se ridică la 2 milioane de lei.

Foto: Captură de ecran

Polițiștii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării avea rolul său în comiterea infracțiunii.

Suspecții identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț și urmăreau după ea câteva zile. După ce proprietarii plecau de acasă cu ajutorul instrumentelor intrau și sustrăgeau bunurile de preț ( bijuterii din aur, argint, mijloace bănești și tehnică).

În urma perchezițiilor efectuate în automobilele cu care se deplasau cât și domiciliile acestora, polițiștii au depistat și ridicat bunurile materiale sustrase din locuințe cât și instrumentele pe care aceștia le utilizau în comiterea infracțiunilor.

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de oamenii legii timp de 2 luni, perioadă în care s-au acumulat probe.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru furt în proporții mari. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă  până la 10 ani de închisoare.



Pub