Un bărbat a câștigat concursul de frumuseţe pentru femei! Vezi cum arată transgenderul

Pentru prima dată concursul de frumuseţe pentru femei din Nevada a fost câștigat de un transgender. Kataluna Enriquez și-a atins obiectivul în acest an și a obținut dreptul de a concura pentru titlul de Miss Silver State SUA, scrie SHOK.md.

Foto:

Într-un interviu acordat presei locale după victorie, Kataluna Enriquez a numit experiența „o adevărată sărbătoare a feminității și diversității și o celebrare a faptului de a fi adevărata ta personalitate”, relatează national.ro.

Dar Kataluna Enriquez a menționat că nu a fost întotdeauna atât de populară în lumea concursurilor de „Miss”. Ea și-a amintit de o competiție anterioară când organizatorii evenimentului au descoperit că este transgender, ei i-au cerut să furnizeze documente medicale pentru a dovedi că este femeie.

Într-o secțiune de întrebări și răspunsuri a concursului, Enriquez a fost rugată să descrie obstacolele pe care le-a întâmpinat și pe care le depășește.


„Crescând, mi s-a spus deseori că nu aveam voie să fiu eu însămi și nici să fiu în spații unde nu eram binevenită. Unul dintre obstacolele cu care mă confrunt în fiecare zi este pur și simplu să fiu fidelă mie însămi. Astăzi sunt o mândră femeie transgender de culoare. Personal, am învățat că aceste diferențe nu mă fac mai puțin decât ceea ce sunt, mă fac mai mult decât atât. Și diferențele mele sunt ceea ce mă fac unică și știu că unicitatea mea mă va duce la toate destinațiile și la tot ce am nevoie pentru a experimenta în viață ”, a răspuns Enriquez.



Pub