S-a pornit acasă cu o mașină de ocazie, dar a ajuns într-o vie: O femeie de 70 de ani a fost amenințată cu un cuțit și jefuită

Clipe de groază pentu o femeie de 70 de ani. S-a pornit acasă cu o mașină de ocazie, dar a ajuns într-o vie la Ialoveni. Aceasta a fost amenințată cu un cuțit și lipsită de bani și telefon.

Foto: politia.md

Potrivit Poliției, în dimineața zilei de 21 martie curent, o femeie a solicitat ajutorul unui bărbat care staționa cu automobilul personal pe o stradă din Chișinău, rugându-l să o transporte în orașul Strășeni.

Femeia în vârstă de 70 de ani, se întorcea din Turcia. Pe drum aceasta l-a rugat pe bărbat să oprească la un schimb valutar și să-i schimbe niște bani. Continuându-și drumul spre orașul Strășeni, bărbatul a schimbat brusc direcția de deplasare și a oprit într-o plantație de viță de vie din adiacentul traseului.

Ulterior acesta a amenințat-o cu un cuțit și a deposedat-o de banii pe care îi avea și un telefon mobil, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Victima a mers la Inspectorat de Poliție Ialoveni și a povestit totul.

La scurt timp, suspectul a fost depistat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, locuitor al orașului Drochia, anterior judecat pentru diverse infracțiuni.

Suspectul a fost reținut pentru 72 ore, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 8 la 10 ani.


Pub