Detox digital. Renunță pentru 24 de ore la toate gadgeturile tale și câștigă 2 400 de dolari

digital1
Foto: wordpress

Pune telefonul deoparte timp de o oră. Sau, mai bine, fă asta timp de 24 de ore. S-ar putea să câștigi 2 400 de dolari din asta.

Reviews.org, o companie care testează servicii și produse pentru casă, organizează o provocare de detoxifiere digitală de 24 de ore. Își vor plăti concurenții aleși cu 2 400 de dolari dacă supraviețuiesc o zi întreagă fără a accesa telefonul.

„Dacă ai dorința de a renunța la dispozitivele tale pentru o zi, dar totuși ești motivat doar dacă ești plătit pentru asta, aceasta este oportunitatea perfectă pentru tine”, a scris compania pe site-ul său web, unde aspiranții de detoxifiere digitală pot intra să se înscrie, scrie playtech.ro.

Potrivit companiei, candidatul ideal este cineva care este „cu siguranță în mijlocul tehnologiei” și este în fața unei provocări. Și, deși ar putea părea ușor să ai o detoxifiere de tehnologie pentru o zi, provocarea este puțin mai complicată.

Cei selectați pentru provocare nu vor trebui să-și lase doar telefoanele pentru o zi, dar și televizorul, jocurile, computerele, ceasurile inteligente și dispozitivele inteligente de acasă.

Participanții vor primi seifuri pentru a-și păstra aparatele electronice timp de 24 de ore, împreună cu un card cadou Amazon de 200 de dolari pentru a pune la punct un „kit de supraviețuire” fără tehnologie.

Unele sugestii de kit de supraviețuire de la reviews.org includ o mașină de scris pentru înlocuirea computerelor, hârtie de scris pentru înlocuirea textelor și vopsele și pensule pentru a înlocui „arta plastică” a selfie-ului.

Concurenții vor trebui să ofere feedback despre experiență după finalizarea provocării – dar vor face acest lucru în timp ce dețin titlu „2021 Digital Detox Challenger”.

Puteți să vă înscrieți AICI.

Pentru a participa la acest challenge, compania solicită câteva informații personale și o scrisoare de o sută de cuvinte despre motivul pentru care vrei să participi la provocare. Aplicațiile vor fi deschise până pe 26 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina YouTube a companiei pe 29 martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente