(VIDEO) Un rar şi practic nou Aston Martin V8 Vantage Le Mans V600 se vinde la Moscova

Este una din şase cele mai scumpe maşini care se pot găsi acum la vânzare în Federaţia Rusă, conform portalului de anunţuri auto.ru. Vorbim despre un rar Aston Martin V8 Vantage Le Mans V600, unul din doar 40 de exemplare făcute şi unul din doar 22 cu volan pe stânga!

Automobilul exclusiv şi destul de potent pentru sfârşitul secolului XX şi începutul secolului XXI a fost lansat pentru a marca cei 40 de ani de la victoria Aston Martin la maratonul de 24 de ore de la Le Mans, ediţia din 1959.

Exemplarul în cauză este unul dintre cele mai proaspete, al 39-lea din 40, fiind produs în 1999 şi având pe bord doar 4.600 de km. Este vopsit într-o culoare verde specifică şi aceeași este folosită pentru pielea care abundă în habitaclu, găsită chiar şi pe tavan.

Structura caroseriei cuprinde o grilă de radiator specifică, dar și prize de aer laterale modificate – referinţe stilistice de la câștigătorul Le Mans Aston Martin DBR1. Alte diferențe externe includ un spoiler frontal mare și un difuzor. Jantele îi sunt din aliaj de magneziu. În spatele lor se ascund discuri de frână ventilate cu 6/4 pistoane în etriere.

Interiorul a fost reproiectat în mod semnificativ, atenția pilotului concentrându-se pe turometrul impunător și elementele decorative confecţionate din titan şi aluminiu folosit în industria aerospaţială. Până şi suportul cheii este din argint, pentru exclusivitate.

Sub capotă are un V8 twin-supercharged de 5.3 litri, care produce 612 CP şi 820 Nm de cuplu. Toată puterea o trimite spre roţile din spate prin intermediul unei cutii de viteze manuale în cinci trepte. Poate face 0-100 de km/h în 3.9 secunde şi rula cu 322 de km/h.

Costă maşina 56.000.000 de ruble sau 631.286 de euro după cursul actual de schimb. Este vândută de către dealerul oficial Aston Martin de la Moscova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/