Coronavirus // Încă un medic a pierdut lupta cu infecția Covid-19

Anticoruptie.md
23/03/2021

O stomatologă cu un stagiu de muncă de 50 de ani a completat rândul medicilor care au pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Este vorba despre Eleonora Casian, care activa în funcția de șefă a secției stomatologie pediatrică în cadrul Policlinicii Stomatologice Republicane.

„Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor în legătură cu trecerea la cele veșnice a dnei Eleonora CASIAN, care activa în funcția de șefă a secției stomatologie pediatrică în cadrul Policlinicii Stomatologice Republicane. Dna Eleonora Casian și-a dăruit întreaga viaţă medicinei stomatologice, fiind printre fondatorii Policlinicii Stomatologice Republicane. Sincere aprecieri pentru profesionalismul și dedicația sa. Dna Eleonora Casian a fost internată la Spitalul Clinic Republican, pe 1 martie curent. Dumnezeu să o odihnescă în pace!”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Într-o postare pe Facebook, Asociația Stomatologilor din Republica Moldova a transmis condoleanțe familiei.

De la începutul pandemiei de Coronavirus în Republica Moldova, 110 lucrători medicali au fost răpuși de infecție.

Anticoruptie.md
23/03/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii