fbpx

video | Șor susține că Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc: Se vrea scoaterea Partidului Șor în afara legii

Retragerea imunității parlamentare a deputaților Denis Ulanov și Petru Jardan se înscrie într-un plan de distrugere a Partidului Șor, susține liderul formațiunii, Ilan Șor. Într-o înregistrare video plasată pe internet, acesta a comentat ședința plenară de luni a Parlamentului, în care colegii săi de partid, Denis Ulanov și Petru Jardan, au rămas fără imunitate parlamentară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Are loc punerea în practică a planului unor așa-numiți parteneri externi și al unor forțe politice din Republica Moldova, care sunt deranjați de Partidul Șor. Ce îi deranjează? Faptul că Partidul Șor, precum și platforma Pentru Moldova nu se închină în fața nimănui, nu se lasă conduse și ghidate de nimeni, nu-și vând țara, sunt ferme pe poziții și se mișcă înainte”, a spus ex-primarul orașului Orhei.

El susține că „cei care stau în spatele acestui plan își doresc, în primul rând, să distrugă majoritatea parlamentară și să împiedice învestirea unui Guvern”.

Punerea în aplicare a acestui plan a început când doamna Durleșteanu și-a retras candidatura exact în momentul în care președintele purta consultări cu fracțiunile parlamentare. Acest lucru a fost făcut cu scopul de a nu-i oferi posibilitatea majorității parlamentare de a veni cu un nou candidat. Ieri însă, în calitate de instrument a fost folosită procuratura. Am ajuns să trăim un adevărat marasm, când, pentru a distruge majoritatea parlamentară, s-au apucat să aresteze deputații”, a declarat Șor, care a menționat că scopul final urmărit este scoaterea formațiunii sale în afara legii.

Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, în care oamenii sunt intimidați, în care clasa politică este șantajată, nu se poate exprima liber și nici acționa în interesul cetățenilor”, a adăugat politicianul, opinând că deputații Ulanov și Jardan sunt deținuți politici.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button