fbpx

Renato Usatîi anunță că s-a vaccinat împotriva COVID-19. Cu ce ser s-a imunizat politicianul în Emiratele Arabe

În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a precizat că s-a vaccinat în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a petrecut ultimele două săptămâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Renato Usatîi a afirmat că s-a imunizat cu Sputnik V la recomandarea medicilor săi din Germania. De asemenea, primarul de Bălți a mai spus că nu a avut reacţii adverse după administrarea vaccinului rusesc.

„Doctorii mei din Germania mi-au sugerat să mă vaccinez cu Sputnik V. Ei, politicienii, au unele interesele. Eu când m-am vaccinat eram la hotel, am văzut mașini cu frigidere în care erau ținute vaccinurile. Vreau să vă zic că acolo au fost politicieni de rang înalt din statele europene, care critică Rusia, dar au venit să se vaccineze cu serul rusesc. N-am avut temperatură”, a declarat Usatîi.

Amintim că Emiratele Arabe Unite au donat Republicii Moldova 2000 de doze de vaccin anti-COVID-19, produse de compania chineză Sinopharm, ca răspuns la apelul prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, adresat șeicului Abdullah bin Zayed Al Nahyan, ministru al Afacerilor Externe și cooperării internaționale al EAU.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button