fbpx

Renato Usatîi spune o nouă locație în care s-ar afla Plahotniuc: A părăsit Turcia după ce eu am zis că e acolo

Primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi susține că fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc s-ar afla în Cipru. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Întâlnirea mea cu Plahotniuc va avea loc când el va fi adus în Republica Moldova. Momentan, cu părere de rău, Plahotniuc se află în Ciprul de Nord, asta dacă să vorbim despre ultima săptămână sau două.

Cei care au fost în subordinea lui Plahotniuc nu au vrut să recunoască că el e la Istanbul, doar PG a ținut cont de ce am zis eu, când am spus că el a fugit din SUA și a mers în Turcia și deja acolo autoritățile turcești le-a confirmat informația”, a spus Usatîi.

Menționăm că anterior se spunea că Vlad Plahotniuc s-ar fi aflat în Turcia. Totodată amintim că Procurorul General, Alexandr Stoianoglo declara că fostul lider PDM ar fi devenit și cetățean al Turciei. Acum o lună, politicianul Renato Usatîi spune că președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a decis să nu-i acorde cetățenie ex-deputatului democrat, Vladimir Plahotniuc.

De asemenea, pe 16 februarie și Grigore Caramalac, cunsocut în lumea interlopă drept „Grișa Bulgaru”, afirmăa că Vlad Plahotniuc s-ar afla în Cipru.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button