/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Încă un medic a decedat astăzi din cauza complicațiilor cauzate de virusul Covid-19

missing
23 martie 2021, ora 20:39

Încă un medic a decedat din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19. Este vorba despre șefa secției stomatologie pediatrică din cadrul Policlinicii Stomatologice Republicane, Eleonora Casian.

„Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor în legătură cu trecerea la cele veșnice a dnei Eleonora Casian, care activa în funcția de șefă a secției stomatologie pediatrică în cadrul Policlinicii Stomatologice Republicane. Eleonora Casian și-a dăruit întreaga viaţă medicinei stomatologice, fiind printre fondatorii Policlinicii Stomatologice Republicane. Sincere aprecieri pentru profesionalismul și dedicația sa. Dna Eleonora Casian a fost internată la Spitalul Clinic Republican, pe 1 martie curent. Dumnezeu să o odihnescă în pace”, se arată în mesajul de condoleanțe al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

De la începutul pandemiei 103 lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram