‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriWebinar: Rezultatele Școlilor de Câmp în agricultura conservativă

Webinar: Rezultatele Școlilor de Câmp în agricultura conservativă

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD) și S.R.L. „Inspiro Consulting” Vă asigură de înalta sa considerație și Vă invită să participați la instruirea cu tema „Rezultatele evaluării activității Școlilor de Câmp a Fermierilor: provocări, lecții învățate și istorii de succes în domeniul aplicării tehnologii conservative de lucrare a solului”, ce va avea loc, în regim online, în data de 25 martie 2021, ora 10.00.

Prin intermediul programelor și proiectelor implementate și planificate spre realizare, UCIP IFAD prevede elaborarea și integrarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și stabilirea opțiunilor de atenuare a schimbărilor climatice în domeniile de asistență oferite producătorilor agricoli și autorităților publice locale.

Instruirea este organizată în cadrul activității „Elaborarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice și identificarea opțiunilor de atenuare a acestora în ramurile sectorului agricol în vederea integrării în activitatea UCIP IFAD”, implementată de către S.R.L. „Inspiro Consulting” și finanțată de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD).

Confirmați participarea la eveniment pe adresele: [email protected], [email protected].

Linkul pentru conectare la platforma Zoom.

Meeting ID: 948 4003 2347.

‹ adv ›

Agenda webinarului disponibilă pe acest link.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›