image
Sursa foto: novaposhta.md

Nova Poshta Moldova a deschis sucursale în două orașe noi: Rețeaua, extinsă până la 17 sucursale

Primele sucursale ale Nova Poshta au apărut în orașele Edineț și Cahul, iar mai devreme compania a deschis deja sucursale în Chișinău, Bălți și Comrat.

Nova Poshta Moldova continuă să-și extindă prezența în țară. De la începutul anului, compania a deschis 5 sucursale noi în regiuni, iar până la sfârșitul anului intenționează să își dubleze rețeaua în toată Moldova.

„Din luna mai a anului trecut, Nova Poshtа a început să deschidă sucursale fizice, deschizând 17 sucursale în toată țara. În fiecare lună ne extindem rețeaua pentru a le oferi clienților noștri cel mai comod mijloc de primire și expediere a coletelor. Putem afirma că acest serviciu este solicitat, întrucât nu toți clienții au posibilitatea să opteze pentru livrarea prin curier, așa că oferim o alternativă convenabilă.

Compania va continua să deschidă sucursale, inclusiv în acele orașe în care infrastructura este slab dezvoltată. Sunt sigur că apariția Nova Poshta în regiunile îndepărtate ale țării contribuie la dezvoltarea comerțului electronic și îmbunătățește infrastructura regiunii în sine ”, declară Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

În cele 6 zile pe săptămână în care funcționează sucursalele, clienții Nova Poshta pot: expedia și primi colete și mărfuri interne și internaționale, pot comanda servicii de ambalare și rambursare. De asemenea, clienții au acces la stocarea gratuită a coletelor timp de până la 6 zile.

Nova Poshta oferă livrare expres în 24 de ore în toată țara. Aceasta înseamnă că clienții noștri pot fi siguri că cumpărăturile lor, efectuate în magazinele online, sau coletele de la cei dragi vor ajunge la timp. Iar clienții business își pot onora obligațiunile față de clienții lor cu aceeași exactitate de timp.

Sucursalele funcționează în conformitate cu standardele Nova Poshta și sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru securitate maximă. În mod particular, angajaților li se oferă echipament de protecție - măști și mănuși medicale; fiecare departament este curățat și igienizat în mod regulat. În zona de așteptare, a fost creat un marcaj pentru păstrarea distanței între clienți și au fost plasate soluții antibacteriene.

novaposhta.mdnovaposhta.md

Sucursalele se află pe următoarele adrese:

Chișinău:

Sucursala №1: bd. Moscova 11/1

Sucursala №2: str. Ion Creangă 6/1

Sucursala №3: st. Petricani 17/3

Sucursala №4: st. Pușkin 35

Sucursala №5: bd. Mircea cel Batrân 27 / B

Sucursala №6: bd. Traian 1/1

Sucursala №7: str. Voluntarilor 15

Sucursala №8: st. Sarmizegetusa 15

Sucursala №9: ș. Hîncești 53

Sucursala №10: str. Alba Iulia 103

Sucursala №11: str. Calea Orheiului 105/1

Comrat:

Sucursala №1: str. Lenin 204A

Sucursala №2: st. str. Valeriu Cikalov 13

Bălți:

Sucursala №1 str. Ștefan cel Mare 80

Sucursala № 2: str. Lev Dovator 132

Cahul:

Sucursala №1: st. 40. str. Fiodor Seliviorstov 40

Edineț:

Sucursala №1: str. Independenței 76/3

Programul de lucru al sucursalelor este disponibil aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: