image
Sursa foto: Getty Images

De ce banii sunt atât de importanți pentru Floyd Mayweather: "Nu pot să-mi hrănesc familia cu 'te iubesc'"

Floyd Mayweather (44 de ani) este unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. Datorită performanțelor și faimei, "Money" a strâns o avere impresionantă și este renumit modul de viață excentric pe care l-a îmbrățișat, însă spune că banii sunt doar "o unealtă" pentru el.

Mayweather a fost aspru criticat de-a lungul timpului pentru maniera în care a ales să-și etaleze excentricitățile. Fostul pugilist a răspuns atacurilor și a punctat faptul că banii reprezintă doar un ajutor în încercarea de a-și întreține familia și a le oferi celor dragi lucruri și momente care să-i facă fericiți.

"Faptul că vorbesc despre bani nu mă face să fiu o persoană rea. Îmi place să am lucruri bune în viață. Nu banii mă fac pe mine, eu fac banii. Îmi place să-mi hrănesc familia, nu ne putem hrăni familia doar spunând 'te iubesc'.

Banii ne-au pus în situația de a avea cele mai bune lucruri din viață, astfel încât să putem călători și să ne distrăm, să trăim viața și să experimentăm lucruri diferite. Când poți câștiga mulți bani, poți face acele lucruri", a declarat Floyd "Money" Mayweather, citat de Mundo Deportivo.

Cu o avere estimată la peste 800 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard, Floyd Mayweather și-a răsfățat nepoțelul, în vârstă de doar câteva săptămâni, cu un ceas, marca Rolex, realizat numai din aur încrustat cu diamante, al cărui valoare e de 42.000 de dolari, potrivit The Sun.

Mayweather, retras oficial în 2017, a fost campion mondial la 5 categorii de greutate, are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere. Floyd "Money" Mayweather este pugilistul care a învins cei mai mulţi campioni mondiali, 23, dintre care 16 la rând.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: