image
Sursa foto: Getty Images

”Mi s-au oferit bani mulți pentru a-l compromite pe Djokovic!” Dezvăluirile unui model în presa din Serbia

Novak Djokovic este jucătorul de tenis al momentului după ce a triumfat la Australian Open, al 18-lea titlu de Grand Slam din carieră, iar recent a depășit recordul lui Roger Federer în privința numărului de săptămâni (310) petrecute ca lider ATP.

Iar sârbul a organizat o petrecere pentru a sărbători evenimentul împreună cu prietenii și apropiații săi.

Iar o revistă din Serbia, ”Svet and Scandal” a dezvăluit că Nole a fost cât pe ce să devină victima unei înscenări la această petrecere.

Un model, Natalija Scekic, a fost contactată de un tip influent pentru a-i întinde o cursă lui Djokovic, după cum a mărturisit chiar ea.

“Este adevărat că am fost sunată de cineva pe care-l cunoșteam și pe care-l consideram un om serios. Știam cu ce se ocupă.

Când a vrut să ne întâlnim, am crezut că este vorba de afaceri. Dar, în cursul discuției, mi-am dat seama că nu are nicio legătură cu asta.

Mi-a spus să merg cu camera ascunsă și să încerc să-l seduc pe Novak și să filmez. El mi-a spus că totul e aranjat și că voi primi 60 de mii de euro și un voiaj oriunde în lume dacă accept.

Am râs, am crezut că este o glumă, dar el era foarte serios. M-am simțit umilită și jignită.

Am vrut să-i torn un pahar în cap, dar eram într-un loc public. Mi-am strâns lucrurile și am plecat.

Sper că nu a găsit pe altcineva care să-i facă asta lui Novak, este un om exemplar, cu familie”, a dezvăluit Natalija Scekic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: