18:11:23 25.04.2024
Stiri

UPDATE // Petru Jardan a fost REȚINUT pentru 72 de ore: „Doi procurori s-au apropiat de el și l-au invitat să meargă cu ei. Denis Ulanov își așteaptă rândul, pentru că în Parlament au venit alți doi procurori”

Actualitate 22.03.2021 19:15 Vizualizări1919 Autor: Ziarul National
UPDATE // Petru Jardan a fost REȚINUT pentru 72 de ore: „Doi procurori s-au apropiat de el și l-au invitat să meargă cu ei. Denis Ulanov își așteaptă rândul, pentru că în Parlament au venit alți doi procurori”


UPDATE // Parlamentarul Petru Jardan a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Acesta, rămas astăzi fără imunitate parlamentară, va fi deținut în izolatorul Centrului Național Anticorupție.





Rămas fără imunitate parlamentară, deputatul Petru Jardan ar fi fost deja reținut de procurori și dus la audieri. Anunțul a fost făcut de către deputatul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Dinu Plîngău.

„După ridicarea imunității, în Parlament s-au apropiat doi procurori de domnul Petru Jardan și l-au invitat să meargă cu ei. Lumea zice că deja a și fost reținut”, a precizat Plîngău.

Citește și: Deputatul Petru Jardan a rămas FĂRĂ imunitate parlamentară! Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, declarații în fața deputaților: „Avem probe pertinente și concludente”

Parlamentarul anticipează că același lucru urmează să se întâmple și cu celălalt deputat al Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov.

Citește și: Rămas fără IMUNITATE parlamentară, deputatul Petru Jardan a comentat ACUZAȚIILE lui Stoianoglo: „Prioritatea mea era să asigur buna funcționare a Aeroportului Chișinău”

„Domnul Ulanov își așteaptă rândul, întrucât în Parlament au venit alți doi procurori”, a punctat Dinu Plîngău.

De menționat că 68 de deputați au votat astăzi pentru ridicarea imunității lui Petru Jardan. În aceste momente, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, argumentează în fața deputaților de ce este necesar să-i fie ridicată imunitatea lui Denis Ulanov, cercetat penal în dosarul care vizează jaful bancar.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md