USM va avea un software modern de gestionare a documentelor, ce va oferi deschidere și transparență

Dinu-Bubulici-Photo-5849-920×610-920×610-1

Luni, 22 martie 2021, rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, a semnat un contract de prestare a serviciilor cu Instituția Publică „Serviciul Tehnologia Informației și Securitatea Cibernetică”, reprezentată de directorul Serghei Popovici, în vederea achiziționării unui complex de servicii de acces și actualizare a unui produs software modern de gestionare a documentelor. 

Începând cu luna aprilie, USM va iniția implementarea sistemului informațional în cadrul instituției și va organiza instruirea angajaților, transmite usm.md.

Produsul software „e-Administrare. Managementul documentelor. Controlul executării documentelor” reprezintă un sistem integrat de management al documentelor electronice ce oferă funcționalități complete de salvare, arhivare, căutare, istoric, control, flux de aprobare și raportare.

Acest sistem va asigura centralizarea documentelor, fiind caracterizat de multe avantaje: ușurință în utilizare; acces securizat și controlat pentru utilizatori; clasificarea eficientă a documentelor; accesibilitatea documentelor; urmărirea întregului ciclu de viaţă al fiecărui document; ușurință în salvarea și căutarea documentelor; proces automatizat de aprobare a documentelor; optimizarea timpului de căutare a unui document; stabilirea locului unde se află fiecare document activ.

Prin semnarea acestui contract, Universitatea de Stat din Moldova implementează mecanisme ce contribuie la optimizarea gestionării documentelor, facilitează și automatizează procesul de aprobare și raportare a acestora.

Deschiderea și transparența sunt valori pe care le oferă Universitatea de Stat din Moldova, atât în comunicarea instituțională, cât și în cea externă, sporind astfel calitatea climatului organizațional și consolidând încrederea pe care o au în USM angajații, cadrele didactice, actualii și viitorii studenți.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente