fbpx

update | Petru Jardan, reținut pentru 72 de ore. Acesta a fost escortat la Procuratura Anticorupție

Deputatul Partidului Șor Petru Jardan a fost reținut pentru 72 de ore. Deputații din Parlamentul de la Chișinău au votat luni, 22 martie, pentru aprobarea cererii procurorului genenal, Alexandr Stoianoglo privind ridicarea imunității pentru anchetarea și arestarea lui fiind bănuit de „abuz în serviciu”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către ofițera de presă Maria Vieru.

Știrea inițială:

„Dupa ridicarea imunității, în Parlament s-au apropiat doi procurori de domnul Petru Jardan si l-au invitat să mearga cu ei. Lumea zice că deja a și fost reținut. Domnul Ulanov așteaptă rândul întrucât în Parlament au venit alți doi procurori”, a declarat deputatul.

Amintim că în cadrul ședinței Parlamentului de luni, 22 martie, Legislativul a votat ridicarea imunității politice a deputatului Petru Jardan. După o pauză, Legislativul discută și ridicarea imunității lui Denis Ulanov.

Parlamentul a decis să îl lase pe deputatul Partidului „Şor” Petru Jardan, fără imunitate parlamentară. Împotrivă au votat deputații din „Pentru Moldova” și cei din Partidul „Șor”, iar deputatul grupului „PRO Moldova”, Vladimir Cebotari s-a abținut de la vot, menționând conflict de interese.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button