/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu infirmă că a avut discuții separate cu Igor Dodon

22 martie 2021, ora 20:48

Șefa statului, Maia Sandu, infirmă că a avut discuții separate cu liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon. Declarații în acest sens au fost făcute pe 22 martie curent, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8. 

„Nu am avut discuții separate cu domnul Igor Dodon. Ultimele întâlniri au fost în ziua inaugurării și în ziua în care am avut consultări cu fracțiunile parlamentare. Între aceste perioade nu am avut alte discuții”, a spus Maia Sandu.

Întrebată cum comentează declarațiile liderului PSRM, care a spus că a vorbit separat cu șefa statului, Maia Sandu a spus că a fost o discuție, la Președinție, de la cabinet, până la ascensor.

Acum cinci zile, deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a venit cu acuzații la adresa șefei statului și a liderului socialiștilor, spunând că cei doi, până la consultările de la Președinție, au avut întrevederi la care au discutat despre stabilirea datei alegerilor anticipate cu menținerea actualului Executiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram