Un fost jucător al Barcelonei a „înviat" după 40 de ani în care toți îl credeau mort

O poveste incredibilă vine din Spania, unde un fost jucător al echipei de baschet FC Barcelona a reapărut în spațiul public după 40 de ani, perioadă în care a fost considerat decedat, scrie SHOK.MD, cu referire la ziare.com.

Foto:

Charles Ray Thomas e numele americanului care a ajuns la Barcelona în 1970, ca o mare speranță a baschetului. Ulterior, din cauza unor probleme majore în căsnicie, Charles a căzut în patima drogurilor, iar în 1980 a dispărut subit din peisaj, fără să i se dea de urmă.

Astfel, foștii colegi și mulți dintre apropiați și-au pierdut orice speranță de a-l mai vedea în viață pe Thomas. Miracolul s-a produs însă, în 2021, adică după mai mult de 40 de ani. Mai precis, un fost coechipier al lui Thomas, Norman Carmichael, susține că a fost sunat din Statele Unite chiar de către dispărutul Charles.

„Am primit acest telefon de la o femeie care mi-a spus că Thomas vrea să vorbească cu mine. Când am vrut s-o înjur, el a luat telefonul și a vorbit cu mine. L-am recunoscut imediat și am fost șocat. Spune că locuiește într-un azil de bătrâni din Texas și că e bine”, a declarat Carmichael.


Pub