#diez a creat o platformă special pentru tine! Pe stagiu.diez.md, îți poți încerca abilitățile de scriere publicând propriile materiale

laptop

Îți place să scrii, ai o cercetare pe care vrei să o faci publică sau ai nevoie de o platformă pentru a-ți realiza stagiul de practică? Echipa #diez îți oferă această posibilitate!

În 2020, în contextul schimbărilor mondiale legate de pandemia cu coronavirus, am încercat să trecem cât mai multe activități în mediul online pentru a fi în siguranță. Una dintre aceste activități ține și de stagiile studenților de la jurnalism. Astfel, am lansat o platformă dedicată strict lor, unde au posibilitatea nu doar să scrie materiale jurnalistice, ci și să experimenteze.

Stagiu.diez.md le oferă tinerilor posibilitatea să publice atât materiale în format text, cât și video la următoarele categorii:
# Știri;
# Interviu;
# Cercetare;
# Proiect studențesc;
# Vox;
# Jurnal;
# Recenzie;
# Listă creativă;
# Emisiune;
# Reportaj;
# Eu cred;
# Teza de licență.

Totuși, ținem să menționăm că nu e neapărat să fii student(ă) la jurnalism pentru a scrie materiale. O poți face chiar dacă ai îmbrățișat altă specialitate sau chiar dacă încă ești pe băncile liceului. Poate duci un jurnal interesant sau poate vrei să povestești despre teza ta de licență ori despre o altă cercetare la care ai muncit și pe care ți-ar face plăcerea să o citească și alți tineri; poate ai făcut un proiect interesant împreună cu colegii tăi sau poate ai realizat o emisiune tematică; poate chiar, și de ce nu, ai o scrisoare deschisă, în care îți exprimi opinia față de ceva și ai vrea ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.

Ce trebuie să faci dacă vrei să publici un material scris de tine pe stagiu.diez.md?

Trimite-ne CV-ul tău actualizat însoțit de o scurtă descriere despre tine și materialul tău pe care vrei să-l faci public la adresa electronică [email protected]. În scurt timp, noi vom reveni cu un răspuns, unde îți vom explica câteva detalii despre modul de plasare a materialelor.

Materialele publicate pe stagiu.diez.md vor fi distribuite și pe pagina de Facebook #diez.

Notă! Pentru publicarea materialelor noi nu avem condiții speciale sau taxe! Tot ce solicităm este corectitudine gramaticală și respectarea politicii editoriale pe care o avem: acest lucru înseamnă că nu facem atacuri de niciun fel la adresa nimănui, nu promovăm ideologii politice sau de partid, suntem toleranți cu toată lumea și, nu în ultimul rând, contribuim la promovarea egalității de gen, ceea ce înseamnă că scriem funcții la feminin atunci când vorbim despre o funcție atribuită unei femei (mai multe detalii poți citi aici).

Așteptăm cu drag materialele voastre!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente