(foto) Un cuplu de tineri din Chișinău a creat prima noptieră smart made in Moldova. Cât costă aceasta

noptis

Radu și Diana Bârlădeanu sunt doi designeri din Moldova cu direcții diferite. Diana fiind designeră de interior și proiectantă de mobilier, iar Radu – designer grafician.

„Povestea cu proiectarea mobilierului pornește din necesitățile pe care le avem zilnic. Fiind in căutarea unui mobilier inovativ, nu l-am găsit pe piață, soluția fiind sa ni-l proiectăm singuri. De aici a și pornit ideea de a produce mobilier smart nu doar pentru noi dar și pentru alți entuziaști ca noi. Ne-am pus ca scop sa ne extindem limitele și sa va oferim un produs calitativ, la un nivel înalt.

Noptis a fost prima noastră idee de mobilier smart dar nu și ultima. Am pus accent pe un design modern-minimalist, cu încărcător incorporabil wireless, lumină de anturaj și sensor touch. De asemenea, fiecare noptiera este complet adaptabilă interiorului vostru.

Avem o gamă largă de culori în paletă. Noptis a venit ca un răspuns la întrebarea «de ce mobilierul simplu nu ar putea sa mai îndeplinească și alte funcții?»” spune Radu pentru echipa #diez.

„Am pornit de la soluții tehnice, elaborând schema electronică pentru fiecare funcționalitate în parte, apoi am elaborat însăși designul noptierei, cu furnitură și materiale de clasa premium, deoarece ne-am dorit să livrăm calitate. Noptis este un obiect de artă, este o soluție smart care îți permite sa încarci telefonul wireless, să aprinzi și să stingi lumina doar cu o atingere de mână.

În viitorul apropiat avem intenția să lansăm încă câteva proiecte de mobilier smart, care deja sunt în proces de elaborare.

Suntem însetați de creație și ne promitem să venim cu mobilier exclusiv. Fiți cu ochii pe noi și vă garantăm idei practice cu soluții inovative!” adaugă Diana.

O noptieră costă 199 euro, toate detaliile tehnice și funcționalitățile le puteți vedea în documentul de mai jos. Dacă cumpărați până la 31 martie 2021, prețul este de 169 euro.

De asemenea, mai multe detalii pe pagina de Facebook: RADI Design and Furniture.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente