/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un troleibuz a staționat timp de 40 de minute, după ce un pasager a refuzat să-și pună masca de protecție

missing
20 martie 2021, ora 22:19

Incident matinal în Capitală. Un troleibuz a staționat timp de 40 de minute, după ce un pasager a refuzat să-și pună masca de protecție și nu a vrut să iasă din mijlocul de transport în comun. La fața locului a intervenit și poliția care, după mai multe tratative, a scos buclucașul din troleibuz.

În imaginile video surprinse de unul dintre pasageri se vede cum bărbatul este rugat de către polițiști să părăsească troleibuzul pentru că nu poartă mască de protecție. În replică, individul le spune oamenilor legii că nu au dreptul să-l alunge. Contactată de TV8, ofițera de presă din cadrul Poliției Capitalei a declarat că acest incident nu a fost înregistrat de către oamenii legii. Între timp, chișinăuienii spun că se întâmplă des să vadă pasageri fără mască în transportul public.

Masca de protecție este un accesoriu obligatoriu încă de la începutul pandemiei. Potrivit regulilor impuse de către Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică, aceasta trebuie purtată atât în spații închise, cât și cele deschise pentru a opri răspândirea virusului Covid-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram