fbpx

Doi copii și o femeie s-au intoxicat cu gaze naturale. Au fost internați în stare de gravitate medie

S-au intoxicat cu gaze naturale în propria gospodărie. Este vorba despre o femeie de 29 de ani, dar și de doi minori în vârstă de unu și respectiv –  trei ani. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), totul s-a întâmplat în seara zilei de 19 martie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma incidentului, copiii și femeia au fost preluați de către medici la spitalul raional fiind în stare de gravitate medie stabilă.

Ulterior, aceștia au fost transportați la Institutul mamei și copilului din municipiul Chișinău pentru îngrijiri medicale specializate.

De intervenția salvatorilor nu a fost nevoie.

În acest context, IGSU avertizează repetat populația despre riscul intoxicațiilor și producerii exploziilor în urma încălcării regulilor de exploatare a instalațiilor alimentate cu gaze naturale.

Oamenii sunt îndemnați să instaleze corect instalațiile conectate la gaze naturale, dar și să verifice sistematic utilitatea acestora. Iar în cazul unor defecțiuni, cetățenii sunt rugați să se adreseze la specialiști pentru evitarea situațiilor de risc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button