/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O tânără de 24 de ani din Cahul, împușcată mortal de unchiul soțului său. Bărbatul a încercat să se sinucidă

missing
20 martie 2021, ora 19:37

Incident tragic la Cahul. O tânără de 24 de ani ar fi fost împușcată mortal de unchiul său, în vârstă de 84 de ani. Polițiștii au fost alertați despre acest caz astăzi, în jurul orelor 16:27.

Imediat, la fața locului a intervenit  grupul de urmărire penală. „În cadrul acțiunilor. polițiștii au stabilit că, în dimineața zilei de astăzi, victima a mers acasă la suspect, unchiul soțului, iar între aceștia s-a iscat o ceartă, bărbatul invocând că femeia i-ar fi sustras 200 de lei”, spun polițiștii.

În timp ce tânăra ieșea din ogradă, bărbatul, care și-a luat arma de vânătoare, s-a dus după ea și a efectuat o împușcătură. În consecință, aceasta a murit.

Ulterior, bărbatul s-a împușcat în regiunea gâtului. Acesta a fost transportat la spitalul raional din Cahul, fiind în stare gravă.

Potrivit poliției, bărbatul deținea legal arma de vânătoare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram