Breaking News

image
Sursa foto: captură video

Igor Dodon: „Nu vom mai avea discuții cu Durleșteanu, nu a putut ține piept presiunilor; Era candidata noastră de rezervă”

Liderul PSRM Igor Dodon spune că nu crede că pe viitor va mai purta discuții cu Mariana Durleșteanu, după ce aceasta și-a retras candidatura la funcția de premier, fără a-i anunța preventiv pe cei care au înaintat-o. Este o decizie regretabilă, afirma Igor Dodon.

Fostul președinte este de părere că retragarea candidaturii Marianei Durleștenu a fost făcută în urma unor presiuni politice.

„Doamna Durleșteanu era candidata noastră de rezervă, noi am avut alt candidat, dar el a tras mâța de coadă vreo două zile. Am mers cu candidatura dnei Durleșeanu pentru că o cunoaștem foarte bine și dna Greceanâi o cunoaște și mai bine. Cu regret ea nu a putut ține piept presiunilor în acea perioadă”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Deși anterior spunea că aproape zilnic discută cu Durleșteanu, acum Dodon afirmă că nu va mai purta discuții cu ea.

„Eu nu cred în coincidențe, eu cred că noi nu vom mai avea careva discuții după asta cu dvs. Trebuia să ne anunțați măcar cu o zi înainte. (...) Stranie poziție, emotivă, dar foarte bine pusă la punct această decizie. Asta este situația cu fosta noastră colegă, regretabilă această decizie.(...) A făcut o concurență dură, poate ea acum încă nu-și dă seama”, a mai precizat Igor Dodon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: