image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Ședințele Parlamentului ar putea fi amânate; Greceanâi: Cel puțin șase deputați avem cu „ducă-se pe pustii”, cu boala asta

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, a declarat astăzi că ședințele plenare ar putea fi amânate pentru o perioadă din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19 în rândul deputaților.

„Mătincă o să limităm ședințele Parlamentului. Atâta lume e în concendiu medical. Cel puțin șase avem cu „ducă-se pe pustii” boala asta. Încă un pic și dizolvăm, zice domnul Popșoi, dizolvăm”, a menționat Zinaida Greceanâi.

„În contextul în care avem mai mulți deputați infectați, dar și din Secretariat, multor colegi le este frică să vină la ședințele comisiilor, pentru că sălile sunt mici. Rog să dispuneți ca ședințele comisilor să fie desfășurate on-line”, a propus și Ruxanda Glavan.

Precizăm că 85 de deputați sunt prezenți azi la ședință. Dintre cei care lipsesc, sunt în concediu medical Dumitru Diacov, Ludmila Guzun, Ghenadie Buza, Dumitru Alaiba, Violeta Ivanov, Reghina Apostolova, Sergiu Sârbu și Dan Perciun.

Noutăţile partenerilor

comentarii: