image
Sursa foto: Getty Images

Vestea dată de Tiger Woods după accidentul de pe 23 februarie. Le-a spus polițistilor că nu-și amintește să fi condus

Tiger Woods a ajuns acasă, în Miami, după acccidentul de circulație suferit pe 23 februarie. Jucătorul de golf a ținut să anunțe asta pe rețelele de socializare și să le mulțumească doctorilor care l-au tratat și operat.

"Mă bucur să vă anunț că m-am întors acasă și îmi continui recuperarea. Sunt foarte recunoscător pentru valul de susținere și încurajări pe care le-am primit în ultimele săptămâni.

Le mulțumesc chirurgilor incredibili, doctorilor, asistentelor și personalului de la Harbor-UCLA Medical Center și celor de la Cedars-Sinai Medical Center. Cu toții ați avut multă grijă de mine și nu vă am cuvinte să vă mulțumesc suficient. O să mă recuperez acasă și o să trag tare să devin mai puternic pe zi ce trece", a spus Tiger Woods.

Americanul de 45 de ani, cu 15 titluri de Grand Slam în palmares, a fost protagonistul unui accident oribil pe 23 februarie, în apropiere de Los Angeles.

Mașina s-a dat peste cap după ce Tiger Woods a pierdut controlul și a fost nevoie de specialiștii de la descarcerare pentru ca el să fie scos din mașină. În accident nu au fost implicate alte maşini.

Potrivit The Guardian, Tiger Woods era inconștient când a fost descoperit, iar când și-a revenit, le-a spus polițiștilor că nu își amintea să fi fost la volan.

Celebrul jucător de golf a fost operat de mai multe ori la piciorul drept, unde a suferit mai multe fracturi, preum și la gleznă. Doctorii i-au inserat un șurub, o plăcuță de metal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: