image
Sursa foto: Instagram

Trădare pentru fanii lui Real: Casillas s-ar fi cuplat cu o fană Atletico

Iker Casillas (39 de ani), legendarul portar spaniol care a jucat aproape intreaga cariera la Real Madrid, este pus de presa iberica intr-o relatie de amor cu Sara Denez, o cantareata care e o sustinatoare infocata a formatiei Atletico Madrid.

In conditiile in care Casillas se afla in pragul divortului cu frumoasa jurnalista Sara Carbonero, cea cu care s-a iubit mai mult de un deceniu, incepand din 2009 (cei doi erau casatoriti din 2016 si au 2 copii), au inceput sa apara informatii privind motivele acestei rupturi neasteptate.

Iar unul dintre aceste motive e artista Sara Denez, despre care se spune ca ar fi intrat in gratiile lui "San Iker", asa cum era poreclit legendarul portar de catre fanii Realului.

Daca e adevarat, atunci ar fi o mare dezamagire pentru sustinatorii "galacticilor", Sara Denez expunandu-si in mod deschis pasiunea pentru Atletico, marea rivala din Madrid a Realului. De altfel, pe retelele de socializare, Sara s-a pozat deseori in tricoul alb-rosu al echipei antrenate in prezent de Diego Simeone.

Intre timp a aparut si o reactie din partea Sarei Denez, care a precizat ca toate aceste presupuneri sunt "false". Lucru care nu ascunde insa definitiv ipoteza referitoare la o relatie extraconjugala a lui Casillas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: