(video) A agresat și jefuit un bărbat de telefonul mobil. Un tânăr din Chișinău, reținut

În noaptea de 5 februarie, un bărbat a solicitat prin intermediul 112, intervenția polițiștilor, comunicând că a fost agresat și deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se afla pe strada Muncești din capitală.


                

Foto: Youtube

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție din sectorul Botanica și grupa specializată pe jafuri. La fel, polițiștii au solicitat intervenția echipajului medical, iar bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale.Victima în vârstă de 35 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, în curtea blocului de locuit, între dânsul și o persoană necunoscută s-a iscat un conflict, ulterior fiind agresat fizic și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil ,,SAMSUNG J5”, în sumă de 3 000 lei.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, a fost identificat și reținut suspectul, un bărbat în vârstă de 22 de ani, locuitor al capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina și a predat benevol telefonul sustras de la victimă.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a municipiului Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.



Pub