(video) Neoficial, KIA Stinger GT a fost transformată într-o decapotabilă

În Orlando, SUA, a avut loc premiera publică a primei decapotabile făcută vreodată cu un soft top pe baza fastback-ului sport KIA Stinger GT. Acesta este un proiect neoficial, prezentat de un atelier de tuning local, însă făcut la comanda unui dealer al mărcii coreene – City KIA.

https://www.youtube.com/watch?v=YlOwcyNbztY

Autorii decapotabilei sunt băieţii de la Drop Top Customs, specializaţi în crearea de maşini fără acoperiş din cele care nu se oferă într-un astfel de format din fabrică.

Acoperișul i-a fost tăiat și corpul i-a fost ranforsat suplimentar, păstrând în același timp toate cele patru portiere! Pentru suspensie s-a făcut uz de arcuri și bare anti ruliu ranforsate de la Eibach, roţile îi conţin jante forjate negre, iar unele dintre panourile caroseriei au fost înlocuite cu alternative din fibră de carbon.

Atelierul de tuning a lucrat şi asupra motorului. V6-le twin-turbo (370 CP/510 Nm) a fost echipat cu un sistem de admisie custom şi mai uşor, un intercooler diferit, a fost conectat la un nou eşapament şi i-a mai fost reprogramată unitatea electronică de control. Cât de mult i-a crescut puterea nu se menționează, însă autorii au spus că prioritate nu este puterea, ci reacţia sa.

Dealerul care a comandat decapotabila și-a anunțat deja intenția de a realiza o producție limitată a proiectului. Cu toate acestea, Drop Top Customs a menționat că la momentul de față a făcut un singur exemplar conceptual și faptul că producția în serie nu a fost încă confirmată. Cu toate acestea, nu se neagă startul unor teste necesare pentru certificarea unui lot mic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CITY KIA (@citykiaorlando)

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-detii-o-tesla-model-s-si-te-ai-plictisit-de-cum-arata-ares-design-iti-poate-face-din-ea-o-decapotabila-stilata/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/